Werken bij Koppert Cress is een feest. Afgelopen week vierden we ons kwartaal successen op de jaarlijkse haringparty die werd aangeboden door Hans Bransen. adviseur tuinbouwtechnieken.

De uitbreiding van de kassen, maar ook de miljoenen investeringen in logistieke systemen zorgen ervoor dat de onstuimige groei van afzet van cressen straks geborgd kan blijven. Des te leuker is dat op zo’n feestje collega partner coördinator Tara Vester alle collega’s een primeur laat proeven: electric bitter.

De sechuan button van Koppert Cress is een van 30 botanische kruiden die in deze mixdrank zijn verwerkt door twee beroemde shakers uit Londen. De tintelende elektrische verdoving wordt geschonken uit een peertje. Naar verwachting komt binnenkort ook de Atsina cress parfum op de markt. Hans Bransen is daar ongetwijfeld weer voor te porren!