rob-baan1

Rob Baan ken ik gelukkig al flink wat jaren. In de eerste weken heb ik ook kennis mogen maken met zijn omgeving (gezin, directie en andere collega’s). Ik waan mij in een snoeptuin van mogelijkheden, waarbij ik mijzelf wil verplichten enige ordening aan te brengen in de vele ambities, plannen en mogelijkheden.

Koppert Cress moet daarbij leidend zijn, want deze organisatie groeit letterlijk als kool. De cressen (microgroenten) vinden nu al de weg naar 70.000 restaurants in de wereld. Dat maakt deze organisatie mondiaal uniek in zijn soort.

Maar Rob wil meer. Hij wil een bijdrage leveren dat Nederland de gezondste delta wordt. Aan De Poel 1 in Monster moet daarvoor de basis worden gelegd. Nog dit najaar wordt daarom het gezondste bedrijfsrestaurant geopend voor de ca 200 medewerkers. En dat biedt natuurlijk een schier aan mogelijkheden. Ik kom daar graag later op terug.